Поддръжка на електрически инсталации във входа Системи за видеонаблюдение и видеоохрана. Цени, монтаж, сервиз, CCTV Търговски софтуер и хардуер за магазини и заведения - каси, касови апарати, счетоводство, склад, заплати и др. Бърза помощ за вашия компютър - инсталация, преинсталация, закупуване и поддържка на софтуер, сервиз, консултации Онлайн магазин Туй-онуй Домофони и входни домофонни системи и уредби - сервиз и поддръжка Ирзработка на фирмени уеб сайтове - креативен уеб дизайн и програмиране, SEO - оптимизация за Google, поддръжка и консултации Научете повече...
Начало Оферти Контакти

office@blucomp.eu | 0878 50 72 71, 02 828 5221 | карта на сайта

КОНТРОЛ НА ДОСТЪПКОНТРОЛ НА ДОСТЪП

от 150 лв.

Описание
Изграждане на система с контрол на достъп за всякакъв вид помещения, жилищни входове и асаньори на цени от 250 лв.
В цената влиза електронна брава, RFID централа, монтаж на електронната брава, програмиране на чипове за отварянето и, монтиране на централата и приемника и на подходящо място.
В цената не влизат чиповете за достъп. Цената на чип е 2лв.
Характеристики
Системата може да бъде монтирана на входната врата и в асансьора на сградата.
Възможност за контролиране /ограничаване или разрешаване/ на достъпа в дадена сграда и използване на асансьора.
Просто и сигурно елиминиране на проблемите с ключовете в случай на загуба или кражба.
Чипът/картата са основани на сигурна технология за четене от разстояние, в резултат на което не могат да бъдат дублирани /без разрешението на домоуправителя на сградата/ или фалшифицирани.
На един чип/карта може да се позволи достъпа, както до входната врата на дадена сграда, така и до използването на асансьора.
Ако проявите интерес позвънете в офиса ни и ще бъдете посетени от наш представител, който ще изготви конкретна оферта за вашия обект напълно БЕЗПЛАТНО !!!